Persbericht: Lieneke Pries gaat voor Ziggo Dome

Home Nieuws AVO Senioren Persbericht: Lieneke Pries gaat voor Ziggo Dome

Afgelopen week heeft Lieneke Pries bekend gemaakt om de overstap te maken van AVO naar top 4 Korfbal League club LDODK. Lieneke wil bij LDODK spelen om te kijken of ze hiermee de nationale titel kan winnen. De uitdaging en kans om op dit niveau in de Korfbal League te spelen is er eentje om met beide handen aan te grijpen.

 
AVO is enorm trots op Lieneke dat ze gaat voor het hoogste niveau in Nederland. Lieneke heeft bij AVO alle jeugdteams doorlopen en is mede hierdoor international geworden. Eerst als speelster van het onder de 19 talenten team en nu als basisspeelster bij Jong Oranje.
Bij AVO is Lieneke een belangrijke schakel geweest om met de junioren op het hoogste niveau te kunnen spelen. Als onderdeel van de juniorenhoofdklasse ploeg heeft ze vorig jaar een dubbelprogramma gedraaid om ook met de senioren van AVO kampioen te worden in de eerste klasse. Dit jaar speelt Lieneke in AVO 1 en strijd met de ploeg om het kampioenschap in de Overgangsklasse.
Na onder andere Wim Scholtmeijer, Rianne Echten, Jornt de Nekker, Marije Lunshof, Loes Blacquiere en Marco Zegwaard is ook Lieneke weer een AVO talent dat op het hoogste niveau gaat spelen.

AVO is er trots op dat de jeugdopleiding goed in elkaar zit en spelers kunnen doorgroeien naar de top van het korfbal. AVO wenst Lieneke veel succes en plezier!