Plantenactie 2018: wie verkoopt de meeste planten?

Home Nieuws Clubnieuws Plantenactie 2018: wie verkoopt de meeste planten?

Het voorjaar komt er weer aan. Dat betekent dat er nu al actie moet worden ondernomen om straks weer veel fleur en kleur in de tuin of op het balkon te hebben. Daarom kloppen we weer bij jullie aan voor de jaarlijkse plantenactie. Dit jaar kunnen er diverse soorten geraniums, Calibrachoa en Bacopa’s worden besteld! Omdat we met zijn allen de actie oppakken kunnen we zeker 10.000 bloemen verkopen. Zo geven we kleur aan Assen en omgeving en zorgen we voor een bloeiende vereniging!

Per verkochte plant kun je een provisie van € 0,10 verdienen. Uitbetaling van deze provisie vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 in kantine De Korf van 18.30 tot 20.00 uur.

 

  • Elk lid krijgt een envelop met een bestelformulier waarop je de bestellingen noteert.
  • De planten bij voorkeur tegelijk met de bestelling laten betalen (dit bespaart veel tijd bij het afleveren). Vermeld dit duidelijk op de bestellijst.
  • Iedereen kan voor elke verkochte plant € 0,10 provisie krijgen.
  • De ingevulde bestelformulieren en het ontvangen geld moeten op vrijdag 20 april 2018 tussen 18.00 uur en 20.00 uur worden ingeleverd in De Korf.
  • Als je op 20 april verhinderd bent, kun je de envelop door iemand anders in laten leveren.
  • De planten worden geleverd in bakjes van 6 planten. Voor elk bakje wordt door de leverancier € 0,25 statiegeld berekend. Graag ontvangen wij de bakjes direct retour. Dit kan ook op vrijdag 25 mei 2018.
  • Op donderdag 17 en vrijdag 18 mei 2018 kunnen de planten bij de Korf worden afgehaald. Daarna kun je ze zelf bezorgen.
  • Indien je echt niet in staat bent om de planten zelf te komen ophalen dan kunnen wij de planten laten bezorgen. Dit kan alleen in Assen en Bovensmilde.

 

Wij wensen jullie veel succes met de verkoop van de perkplanten.

De Commerciële commissie van AVO
Angeline de Boer of Robert de Groot 06-13568836

of mail naar: commercielecommissie@avoassen.nl

 

 

Bekijk hier de planten die dit jaar worden verkocht

Download hier de bestellijst van de plantenactie

Moederdagkaart gebruiken en uitprinten? Klik hier