Ronald Wessels en André van Moock toegevoegd; Pascal Zegwaard verlengt bij AVO

Home Nieuws AVO Senioren Ronald Wessels en André van Moock toegevoegd; Pascal Zegwaard verlengt bij AVO

Met trots kan het bestuur van korfbalvereniging AVO uit Assen mededelen dat het contract met hoofdtrainer Pascal Zegwaard wederom is verlengd. Beide partijen zijn zeer content met de geboekte resultaten als promovendus in de Overgangsklasse. Ondanks een aantal blessures draaide het eerste team tot 4 zaal en veldwedstrijden voor het einde van de competities mee voor het kampioenschap. De vereniging en Pascal denken ook volgend seizoen nog meer vooruitgang te kunnen boeken in het proces om van AVO minimaal een stabiele Overgangsklasser te maken.

Oud ASKO en VDW-OLS speler en trainer André van Moock heeft aangeboden de vereniging te helpen. Hij zal Pascal assisteren tijdens de trainingen en de wedstrijden. Andre is in het verleden trainer/coach bij Overgangsklassers VDW-OLS en ZKC’19 geweest. Momenteel is hij coach van een jeugdploeg bij AVO en is hij verantwoordelijk voor AVO 2.

AVO is zeer content met weer een oud AVO speler die de handschoen oppakt. Ronald Wessels wordt de nieuwe trainer/coach van AVO 2. Ronald heeft de afgelopen jaren vele successen geboekt als speler en trainer bij De Hoeve. Hij keert nu terug op het oude vertrouwde nest om AVO te helpen met het realiseren van haar ambities. AVO speler Reinier Meins zal volgend seizoen zijn actieve loopbaan opzeggen en deel uit maken van de technische staf.

Naast alle doelstellingen om beter te worden en prestatiesport te bedrijven is het erg belangrijk dat een ieder met plezier naar AVO gaat. AVO heeft de ambitie om naast de grote uitdager van topclubs in het Noorden ook toonaangevend als club in de regio te worden. We hopen zo het korfbal met de beleving van onze vereniging in de regio te versterken. We combineren breedte sport met een prima jeugdopleiding.