Samenwerking Fitland Assen en korfbalvereniging AVO Assen

Home Nieuws AVO A-Jeugd Samenwerking Fitland Assen en korfbalvereniging AVO Assen

Fitland Assen is afgelopen periode sponsor/samenwerkingspartner geworden van korfbalvereniging AVO uit Assen. De senioren en junioren selectie kunnen onbeperkt sporten bij Fitland. Er wordt hard gewerkt en alle spelers worden individueel in hun Fit Journeys begeleid. De gehele zomer is er wekelijks collectief getraind bij Fitland om fris en fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen.

Farunka Saathof (manager van Fitland); “Voor professionele fitness en begeleid trainen ga je naar Fitland Real Fitness Assen. Ons team van opgeleide instructeurs staat 7 dagen per week voor je klaar bij Fitland Assen. Jouw trainingsdoel staat bij ons centraal en met onze unieke Real Fitness Journeys (functioneel trainen) begeleiden we jou hierbij. Daarnaast kan je bij Fitland Assen ook onbeperkt Les Mills, Yoga, The CrossBox en Real Fitness Circuit Training Groepslessen volgen. Voor onze leden is dit all-inclusive. Wij zijn dan ook geen standaard sportschool. Wij zijn Fitland. Real Fitness, Real Results. We zijn trots dat we kunnen samenwerken met een ambitieuze vereniging zoals AVO en hopen hiermee een steentje bij te dragen aan de doelstellingen.”

Voorzitter Theo Dijkstra is zeer verheugd met de betrokkenheid van Fitland: “De samenwerking beperkt zich niet alleen tot de begeleiding van onze prestatieteams. Ook de overige leden van AVO kunnen tegen gereduceerd tarief gaan sporten bij Fitland.”

Naast alle doelstellingen om beter te worden en prestatiesport te bedrijven, is het erg belangrijk dat een ieder met plezier naar AVO gaat. AVO heeft de ambitie om de uitdager van de gevestigde orde in het Noorden te worden en wil daarnaast ook toonaangevend als club in de regio worden. We hopen zo het korfbal met de beleving van onze vereniging in de regio te versterken.