Spaar bij AH Hillenga voor geweldige en gepersonaliseerde AVO-clubartikelen

Home Nieuws Spaar bij AH Hillenga voor geweldige en gepersonaliseerde AVO-clubartikelen

Vanaf 4 september gaan wij samen met Albert Heijn Hillenga een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Albert Heijn supermarkt (Albert Heijn Hillenga in Peelo: Scharmbarg 107 in Assen) sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 
Van 4 september tot en met 29 oktober ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij Albert Heijn Hillenga, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kun je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze Albert Heijn inleveren. Je krijgt dan een unieke code! 

Via www.myclubstore.nl/ahhillenga word je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 3-4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.  T.z.t. worden wij als vereniging geïnformeerd over een gezamenlijk uitgiftemoment. 

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Albert Heijn Hillenga namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 4 september naar Albert Heijn Hillenga en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?
Voor AVO zijn de volgende clubartikelen beschikbaar: cap, slippers, schoenentas, T-shirt, toilettas en een drinkfles, voorzien van naam, nummer en clublogo.  Zie voor afbeeldingen van de AVO artikelen de website www.myclubstore.nl/ahhillenga

Spaarkaarten voor deze AVO clubartikelen zijn vanaf zaterdag 2 september te krijgen in de kantine de Korf of op te vragen bij de commerciële commissie (commercielecommissie@avoassen.nl).

 
Wij wensen iedereen veel spaar plezier!