Spelregelbewijs verplicht voor senioren m.i.v. seizoen 2018-2019

Home Nieuws Clubnieuws Spelregelbewijs verplicht voor senioren m.i.v. seizoen 2018-2019

Vanuit het KNKV is een traject gestart om de spelregelkennis bij alle korfballers te vergroten. Dit wordt gedaan door middel van een verplicht spelregelbewijs. Dit wordt gefaseerd ingevoerd. Dit betekent dat senioren vanaf het seizoen 2018-2019 verplicht in het bezit moeten zijn van een spelregelbewijs. Als je niet in het bezit bent van een spelregelbewijs kun je niet meer deelnemen aan wedstrijden. De andere leeftijdscategorieën volgen later.

Start seizoen 2018-2019
Senioren
Start seizoen 2019-2020
Junioren
Start seizoen 2010-2021
Aspiranten

We willen graag dat alle senioren en junioren worden voor 1 april 2018 het spelregelbewijs hebben behaald.
Hiervoor krijg je binnenkort een activatiecode gemaild waarmee je op de website https://www.korfbalmasterz.nl/ kunt inloggen en het spelregelbewijs kunt halen.
Op de site kun je eerst oefenen en de spelregels bekijken. Dit kan al zonder activatiecode op https://www.korfbalmasterz.nl/oefenen/ en op https://www.korfbalmasterz.nl/spelregels/.

In december en in januari/februari willen we nog twee avonden organiseren in De Korf waar we een toelichting op de spelregels geven en dan kan eventueel ook gezamenlijk de toets worden gedaan. Hiervoor heb je dan wel je persoonlijke activatiecode nodig die je binnenkort ontvangt.

‘Competitie’
Voor het team dat als eerste met alle spelers het spelregelbewijs stellen we nog een leuke prijs beschikbaar!

Namens de TC
Johan van Dijk
Marijke Popken