Spetterende speelronde die je niet mag missen!

Home Nieuws Spetterende speelronde die je niet mag missen!

Dit weekend is er weer een nieuwe speelronde. Veel van onze AVO teams spelen thuis, zowel in Sporthal de Marsdijkhal als in de Kloosterveste. Buiten is het guur en binnen lekker warm, een mooie dag om lekker in de sporthal door te brengen. Er staan een paar leuke maar vooral belangrijke wedstrijden op het programma. Op zaterdag beginnen we met 4 jeugdwedstrijden in Kloosterveen, 4 wedstrijden die stuk voor stuk belangrijk zijn en waar onze jeugdige helden er alles aan zullen doen om te winnen. Daarbij kunnen ze uw steun meer dan goed gebruiken!

Het middagprogramma speelt zich zaterdag af in Sporthal de Marsdijkhal. Hier zullen 3 krakers van wedstrijden plaats vinden. AVO A1 krijgt DVO A1 uit Bennekom op bezoek. AVO A1 staat 3 punten achter op DVO A1, weten de Assenaren dat gaatje te verkleinen tot 1 punt? Bij winst van de junioren kan er stiekem naar boven gekeken worden.

Ook onze jonge senioren selectie heeft zaterdag twee belangrijke wedstrijden. Na de wedstrijd van A1 is het AVO 2 dat het opneemt tegen ROG 2. De inzet is een plaats in de top 3 en hiermee zicht te houden op het kampioenschap. Als klapstuk van de avond komt om 19:00 uur AVO 1 in actie tegen AKC Almelo 1. AVO 1 heeft de afgelopen twee wedstrijden (tegen OWK en De Hoeve) erg knap gewonnen. Om de lijn door te kunnen trekken en hiermee afstand te nemen van de onderste plaatsen zal er van tegenstander AKC Almelo gewonnen moeten worden. De AVO selectie zal er vast en zeker weer alles aan doen om deze wedstrijden met passie en strijd winnend af te sluiten! Alle AVO jeugd heeft gratis toegang!

Alle teams kunnen niet zonder uw steun, dus kom allen zaterdag naar de sporthal! En ga massaal achter onze toppers staan want winnen doe je niet alleen! Dat doe je samen!

 

Zaterdag 9 februari 2019

Tijd Wedstrijd   Sporthal
9:30u AVO E2 Nic. / Alfa-college E3 Kloosterveste
9:30u AVO C3 HHCombi C1 Kloosterveste
10:35u AVO D2 Roda ’70 D1 Kloosterveste
11:40u AVO D1 Ritola D1 Kloosterveste
15:50u AVO A1 DVO / Accountor A1 Marsdijkhal
17:20u AVO 2 ROG 2 Marsdijkhal
19:00u AVO 1 AKC 1 Marsdijkhal

 

Als u dacht dat het na zaterdag klaar was dan heeft u het mis, ook zondag staan er weer de nodige thuiswedstrijden op het programma. Twee wedstrijden om precies te zijn. AVO 5 krijgt Vittese 2 uit Beilen op bezoek, het is de degradatie kraker uit de reserve 4de klasse. AVO 5 heeft 4 punten en Vitesse 2 stuks. Neemt AVO 5 afstand van Vitesse of komen de Beilenaren op gelijke hoogte? AVO 3 mag na deze degradatiekraker het opnemen tegen Hoogkerk 3. AVO 3 staat er goed voor, maar winst is het enige wat telt. Er is maar 1 doel en dat is de twee punten in Assen houden. Of ze dat gaat lukken is zondag te zien in Sporthal de Marsdijkhal.

 

Zondag 10 februari 2019

Tijd Wedstrijd   Sporthal
11:30u AVO 5 Vitesse 2 Marsdijkhal
12:50u AVO 3 Hoogkerk 3 Marsdijkhal

 

 

Marco Zegwaard neemt zaterdag onze Insta-story over

Zaterdag neemt Marco Zegwaard, speler van onze hoofdmacht en trainer/coach van AVO A1, onze Insta-story over. Bekijk wat Marco allemaal doet op een wedstrijddag, hij zal je meenemen in zijn voorbereiden op het coach en op zijn eigen wedstrijd. Dus volg ons op Instagram om alles te volgen. Klik hier en ga naar onze Instagram

 

]

 

Foto’s Roelof Daalmeijer / RODA-fotografie