Stem deze week op AVO: Rabobank Clubkascampagne

Home Nieuws Stem deze week op AVO: Rabobank Clubkascampagne

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne. De bank stelt € 150.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook AVO mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Stemmen

Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard!

Hoe werkt het?

Alle leden van de Rabobank ontvangen deze week per post een stemkaart. Op deze stemkaart staat een persoonlijke stemcode waarmee maximaal drie stemmen gegeven kunnen worden, waarvan maximaal twee stemmen voor AVO. (Een derde stem voor een andere vereniging mag, maar dit hoeft natuurlijk niet.)

Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september inloggen op www.rabobank.nl/assen-nd  Of KLIK HIER om jouw stem uit te brengen.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

 

Oproep aan alle leden

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan AVO tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op AVO! Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van je stemmen!