Team van de week: AVO E2

Home Nieuws Team van de week: AVO E2

Tijdens elke thuiswedstrijd van onze AVO selectie wordt het jeugdteam van de week gepresenteerd. De spelers van dit team mogen samen met de spelers van AVO 1 het veld opkomen en worden aan het publiek voorgesteld. Voor AVO is dit al een jarenlange succesvolle traditie, en voor de jeugdspelers een ontzettend leuke ervaring. Natuurlijk ontbreekt ook een foto met de topspelers van AVO niet.

 

Bij de thuiswedstrijd van AVO 1 tegen AKC 1 op 9 februari worden

alle spelers van AVO E2

van harte uitgenodigd om bij de opening van de wedstrijd (19.00 uur) aanwezig te zijn in de Marsdijkhal.

 

Wij verzoeken je, om je uiterlijk om 17.50 uur te melden in de Marsdijkhal bij iemand van de promotiecommissie (die staan direct bij de ingang van de zaal), zodat we ook voldoende tijd hebben om voorafgaand aan de wedstrijd een foto met de selectiespelers van AVO te maken. . Mocht je niet op tijd zijn, dan wordt de foto zonder jou gemaakt, dat zou toch erg jammer zijn, dus zorg dat je op tijd bent.

Het is de bedoeling dat het team van de week in de rust van de wedstrijd strafworpen gaat nemen, houd daar dus rekening mee en zorg dat je je korfbalkleding bij je (of aan) hebt! Zaalschoenen, broekje / rokje en sportsokken. Shirts moeten door de teams zelf worden meegenomen en als het team ook een trainingspak van de vereniging heeft dan graag ook de trainingspakken mee nemen. Ook de trainer(s)/coach(es) wordt/worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.

 

Mocht je deze middag niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan z.s.m. even door aan Gabriëlle van den Brink ( gabi74brink@gmail.com) zodat dit tijdig kan worden door gegeven aan de omroeper die bij de presentatie de namen van de kinderen op noemt.

 

Bij de volgende thuiswedstrijden van AVO 1 staan de volgende jeugdteams gepland:

 

Datum

Wedstrijd

Tijd

Team v.d. week

Aanwezig

9     februari

AVO 1 – AKC (Al) 1

19.00 uur

AVO E2

17.50 uur

9     maart

AVO 1 – NIC. 1

19.10 uur

AVO F1

18.05 uur

23   maart

AVO 1 – Sparta (Zw) 1

19.00 uur

AVO G-Team

17.50 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Roelof Daalmeijer / RODA-fotograftie

(op de foto staat de selectie met de kangoeroes)