Tennissen bij AVO; nieuwe tennisleraar Gerhard Herbrink

Home Nieuws Tennissen bij AVO; nieuwe tennisleraar Gerhard Herbrink

We zijn heel blij dat we, na een afwezigheid van ongeveer anderhalf jaar, weer een tennisleraar bereid hebben gevonden, die tennislessen gaat verzorgen op onze tennisvelden bij AVO.

Michel Vroom is gestopt met het geven van tennislessen in verband met een carrièreswitch. Door de pandemie heeft het even tijd gekost, maar we hebben nu in de persoon van Gerhard Herbrink weer een gekwalificeerde tennisleraar aan boord. Hij heeft een jarenlange ervaring als tennisleraar.

Het is de bedoeling dat hij tennislessen gaat verzorgen op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Daarnaast wil hij op de zondagochtenden interne competitiewedstrijden opstarten.

De tennislessen worden gegeven op het eerste tennisveld gerekend vanaf de kantine en naast de blokhut. In verband daarmee moeten de eerste twee tennisvelden, gerekend vanaf de kantine, vrijgelaten worden en kunnen er geen korfbaltrainingen op die dagen op deze tennisvelden gegeven worden.

Zo hoeven we elkaar niet te hinderen op de velden tijdens de trainingen. Er is voldoende ruimte.

Op zaterdagen, bij thuiswedstrijden van de korfbalselecties, is het eerste tennisveld niet beschikbaar. Dit was al bekend, maar even een reminder.

Gerhard neemt een aantal tennisleden die al langer bij hem lessen mee naar AVO. Dat betekent mede dat de tennisvelden weer drukker bezet gaan worden. Meer bedrijvigheid op ons veld en dat is mooi.

AVO (jeugd)leden, vrienden en buurtgenoten kunnen zich vanaf nu voor tennislessen, bij Gerhard aanmelden via zijn mailadres: info@tenniscompleet.nl of telefonisch op: 06-41094242. Op zijn site www.tenniscompleet.nl kan ook info gevonden worden. Uiteraard kunnen er proeflessen gevolgd gaan worden bij Gerhard.

Tennissers, die naast de tennislessen, ook zelfstandig willen gaan tennissen, dienen wel tennis lid te worden van AVO. (Middels tennis@avoassen.nl) Dat moge duidelijk zijn.

Wij wensen Gerhard veel succes en hopen op een goede samenwerking!

Namens het bestuur,

Bouke Heijda