Vanaf 14 september start het inloopspreekuur van SKS Fysiotherapie

Home Nieuws Geen categorie Vanaf 14 september start het inloopspreekuur van SKS Fysiotherapie

Vanaf 14 september start het inloopspreekuur van SKS Fysiotherapie weer, in een nieuwe vorm.

Na een aantal jaar neemt Daniël Zonderman de inloop spreekuren van SKS over van Jasper Landsheer. Daniël is een bekende van de club, zo speelt hij in de senioren selectie en heeft hij afgelopen jaar Betsie Ketelaar overgenomen als fysio/verzorger van de selectie.

Doordat hij enkele dagen per week op de club is voor eigen trainingen zijn er meerdere mogelijkheden om een afspraak te maken. Vanaf heden kan er een afspraak gemaakt worden via de eigen trainer die mij kan appen voor een afspraak. Via de trainer wordt dan een tijd en dag afgesproken. Ik ben minimaal 2x in de week bij AVO te vinden (maandag, vrijdag en zaterdag). Dit zijn dan ook de dagen dat de afspraak plaats zal vinden. Verder zullen de afspraken hetzelfde verlopen als u gewend bent.

Aangezien de situatie omtrent Corona nog niet stabiel is, zijn er enkele regels die hierbij gehanteerd dienen te worden.

Daarnaast is het belangrijk dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen badhanddoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij koorts, verkoudheid of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Voor nu een goede start van het seizoen gewenst en misschien tot snel!

Daniël Zonderman

SKS Fysiotherapie