Vrijdag 14 april 2017: GIGA Kangoeroe Spektakel

Home Nieuws Clubnieuws Vrijdag 14 april 2017: GIGA Kangoeroe Spektakel

Het GIGA Kangoeroe Spektakel komt er weer aan

Datum:                       Vrijdag 14 april 2017 (Goede vrijdag)
Tijd:                             13.30 – 15.30 uur
Locatie:                       Sportpark AVO, Martin Luther Kingweg 6
Leeftijd:                       4 t/m 7 jaar

 

Vrijdag 14 april is het zover, dan is het GIGA Kangoeroe Spektakel. Een sportdag voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar oud. Het GIGA Kangoeroe Spektakel vindt plaats bij korfbalvereniging AVO in Marsdijk. Vanaf 13.30 uur zijn de kinderen met hun ouders/verzorgers welkom op het sportpark en rond 15.30 uur is het Spektakel afgelopen. Graag uw kind vooraf aanmelden via kangoeroeklup@hotmail.com. Deelname is gratis en de kinderen krijgen een leuke goodybag mee naar huis.

 

GIGA Kangoeroe Spektakel
Tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel krijgen de kinderen en hun ouders/verzorgers een eerste kennismaking met de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup is een project van de Koninklijke Nederlandse Korfbal Bond (KNKV) om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een divers sport- en spelaanbod.

Tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel en de Kangoeroe Klup maken kinderen in een veilige sportomgeving kennis met diverse (sport)vaardigheden zoals mikken, wendbaarheid en sprongkracht, maar ook sociale aspecten zoals samenwerken en elkaar respecteren komen aan bod. Aan de hand van verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het motorisch vaardiger maken van de kinderen.

Tijdens het Spektakel worden de kinderen meegenomen in de wereld van de kangoeroes Jumper, Scoro, Funny & Spurt. Deze vier vrienden gaan samen met de kinderkangoeroes op avontuur. Wilt u uw kind aanmelden voor het GIGA Kangoeroe Spektakel op 14 april? Stuur dan een e-mail naar Loes Boetes via kangoeroeklup@hotmail.com na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Maak nu alvast kennis met Jumper, Scoro, Funny en Spurt via www.kangoeroeklup.nl.