Vrijwilligers maken het verschil

Home Nieuws Vrijwilligers maken het verschil

Gericht op zoek!

Na de laatste ledenvergadering, waarin werd aangegeven dat de club heel blij is met de huidige vrijwilligers, maar waar ook een dringende oproep werd gedaan voor nog meer voor extra handjes bij kleine en grote taken binnen AVO, zijn wij met een werkgroep gestart om een inventarisatie te maken van de eenmalige acties en van alle commissies binnen AVO en de daarbij behorende taken/werkzaamheden met als doel gericht vrijwilligers te kunnen werven voor de kleine en grote taken binnen onze club.  

Wie zijn wij?

Bas Klingenberg, Leon Schoenmaker, Annet Regien, Amber Paardekooper, Marijke Popken en Ingrid Paardekooper. Wij zijn allemaal spelende seniorenleden, die regelmatig op het veld te vinden zijn.  Wij hebben het op ons genomen om binnen de club voor taken, klein en groot, nog meer vrijwilligers te gaan werven, want vele handen maken licht werk. 

Wat doen we?

De afgelopen periode hebben wij eerst met de meeste commissies om tafel gezeten om zo een beeld te krijgen van de taken/werkzaamheden/eenmalige acties, waar er extra handjes nodig zijn, voor welke taken specifiek en hoeveel “vrije” tijd daarvoor bij benadering nodig is.

Waar hebben we je hulp bij nodig?

Wij zijn voor kleine en grote taken op zoek naar kantinecrew, korfbal technische mensen, commerciële mensen, creatievelingen, social media toppers, redacteuren, cameramensen, omroepers, gastdames/heren, kaartverkopers… kortom er is voor iedereen wel een leuke invulling te vinden.
Misschien een leuke stageopdracht? Liever niet alleen, maar met iemand anders samen een taak?
Een taak vervullen vanuit huis, zonder verplichte vergaderingen?

Eenmalige taken? Wij staan open voor alle opties. 

We willen je graag ontmoeten!

De komende weken zullen wij regelmatig bij jeugdtrainingen en wedstrijden aanwezig zijn om vrijwilligers te werven.
De komende 2 weken zijn wij sowieso op dinsdag en donderdag vanaf 18.45 uur tot 19.45 te vinden en zaterdag 30 september van 10.00 uur tot 12.00 uur

Wij staan bij droog weer bij de picknickbanken voor de kantine en bij regen kun je ons binnen vinden. 

Voor de kantinebezetting is de nood op dit moment hoog.

Bij (ouders van) leden merken wij hierin de terughoudendheid. Wij zullen op bovenstaande avonden ook een aantal momenten organiseren, waarin we nieuwe kantinecrew wegwijs willen maken in de keuken en achter de bar. Geef dit aan bij ons, zodat wij deze vrijwilligerstaken snel kunnen invullen. 

Het is leuk en dankbaar werk om je voor onze club in te zetten. Alle aanmeldingen, suggesties, tips etc. zijn welkom. 

Nog vragen? We zien jullie graag op het veld voor een leuk gesprek en misschien wel voor een leuke invulling als vrijwilliger bij onze club!

Bas Klingenberg, Leon Schoenmaker, Annet Regien, Amber Paardekooper, Marijke Popken en Ingrid Paardekooper