Plantenactie

Home Plantenactie

Plantenactie 2024

Nog even en het is weer voorjaar! Het belooft een prachtige zomer te worden. Tijd voor onze jaarlijkse AVO plantenactie. 

De plantenactie 2024 is weer van start gegaan. Net als ieder jaar hebben we weer Geraniums zowel staand als hangend en in drie verschillende kleuren, de Calibrachoa’s in blauw en wit en de Spaanse Margrieten in  paars en wit. Daarnaast kan de potgrond ook weer besteld worden.  

Hebben wij vorig jaar, ondanks de gestegen kosten, de  prijzen nog kunnen handhaven, dit jaar ontkomen wij helaas niet aan een kleine prijsstijging. De planten kosten dit jaar € 3,50 euro per stuk en 3 voor € 9,00. De potgrond kost € 6,00 per zak van 40 liter. 

Per verkochte plant kun je een provisie van € 0,10 verdienen. De provisie wordt direct bij het ophalen van de planten uitbetaald. Op het bestelformulier en op onze website staat meer informatie over deze provisie.

De plantenactie is onderdeel van de financiële inspanningsverplichting van AVO. Voor seizoen 2023-2024 is deze vastgesteld op € 30,- per spelend lid met een maximum van € 60,- euro per adres. Meer informatie over deze inspanningsverplichting vind je op www.avoassen.nl/clubinfo/visie-en-beleid

Hoe werkt het? 

Op bijgevoegd bestelformulier staan afbeeldingen van de artikelen die we gaan verkopen. Zo kunnen jouw klanten makkelijker keuzes maken. Een extra overzicht van de planten en extra bestellijsten vind je op https://avoassen.nl/plantenactie/.

De planten bij voorkeur gelijktijdig met de bestelling laten betalen (dit bespaart je tijd bij het afleveren). Zodra je jouw betalingen hebt ontvangen, vermeld je dit duidelijk op jouw bestellijst.

Er zijn drie manieren waarop je planten kunt bestellen: 

 1. Alle leden ontvangen het bestelformulier per e-mail.
  Het digitale formulier kun je ook hier vinden, waarna je op dit formulier al jouw verkopen eenvoudig kunt noteren.
  Het ingevulde digitale formulier mail je naar commercielecommissie@avoassen.nl. Het totaalbedrag maak je dan over op IBAN NL42 RABO 0302 8365 00 o.v.v. je naam en het team waarin je speelt (indien van toepassing).
  Het gebruik van dit formulier geniet de voorkeur.
 1. Alle spelende leden hebben ook een envelop ontvangen. De envelop bevat een overzicht met planten, instructies en een papieren bestelformulier waarop je de bestelling (net als voorgaande jaren) kunt noteren. De ingevulde bestellijst en de opbrengst kun je op vrijdag 15 maart 2024 tussen 18.00 en 20.00 uur inleveren in De Korf. Bestellingen kunnen ter plekke afgerekend worden. Let op: betaling per PIN heeft onze absolute voorkeur. Als je op 15 maart verhinderd bent, kun je de envelop door iemand anders in laten leveren. Mocht je nog geen enveloppe hebben ontvangen stuur dan even een bericht naar de commercielecommissie@avoassen.nl
 1. Op https://avoassen.nl/plantenactie/ is ook een websiteformulier beschikbaar.

Na verkoop van de planten kun je de gegevens van de bestelling verwerken in het websiteformulier op onze site avoassen.nl.
Daar kun je ook aangeven hoe je de betaling wilt regelen (overmaken of betalen per pin). 

 • Op donderdag 18 april (tussen 13.00 en 17.00 uur en 18.00 uur en 20.00 uur) en vrijdag 19 april (tussen 10.00 en 13.00 uur) 2024 kunnen de planten bij de Korf worden afgehaald. Daarna kun je ze zelf bezorgen.
 • De planten worden geleverd in bakjes. Er wordt geen statiegeld meer berekend voor de bakjes. 
 • Als je planten wilt laten bezorgen, kan dit alleen in Assen en Bovensmilde. Maak alleen gebruik van de bezorging als je echt niet in staat bent om de planten zelf te komen ophalen. 

Wij wensen jullie veel succes met de verkoop van de planten. 

De commerciële commissie van AVO 

Contactpersonen plantenactie: 

Gabi v.d. Brink (06-10133831) en Angeline de Boer (06-38653817) 

of via: commercielecommissie@avoassen.nl